Dobrodošli na spletni strani podjetja PHARMASAN!

Kdo smo?

Podjetje Pharmasan d.o.o. se ukvarja z distribucijo, skladiščenjem in trženjem zdravil in medicinskih pripomočkov. Smo majhno in prilagodljivo podjetje, ki svojim dobaviteljem in kupcem nudi inovativne rešitve na področju celotnega obsega dejavnosti prometa z zdravili na debelo. Storitve opravimo v skladu s potrebami in željami naših strank.


Kaj lahko pričakujete od nas?

Zavezani smo najvišjim etičnim načelom, odgovornosti do bolnikov in poslovnih partnerjev. Z vsemi dobavitelji in kupci želimo vzpostaviti dolgoročno sodelovanje, ki temelji na medsebojnem zaupanju in spoštovanju. Delujemo profesionalno, naše merilo za uspeh je zadovoljstvo vseh strank, ki so del poslovnega procesa. Naše vodilo so prilagodljivost, strokovnost in zanesljivost.

PHARMASAN, prodaja farmacevtskih izdelkov, d.o.o.

Telefon: +386 (0) 31 274 674

E-mail: [email protected]

Davčna številka: SI50785885

Matična številka: 6743480000

Kogovškova 22
1000 Ljubljana
Slovenia - EU


V kolikor imate povpraševanje po proizvodu in bi želeli preveriti našo ponudbo, oziroma ste proizvajalec zdravil ali medicinskih pripomočkov in bi nam želeli posredovati ponudbo za vaše proizvode, vas vljudno prosimo, da izpolnite in nam pošljete spodnji spletni obrazec. V najkrajšem možnem času vam bomo posredovali možnosti dobave povpraševanih proizvodov in vam posredovali našo ponudbo.